Zaalvoetbaltoernooi Unique Studenten

Zaalvoetbaltoernooi Unique StudentenOp 22 december 2012 heeft Unique Studenten in samenwerking met Unicef een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in Apeldoorn onder het thema ‘Sportief doneren’.

Gezelligheid, sport en solidariteit hebben we door middel van dit toernooi bij elkaar gebracht. We hebben in eerste instantie met elkaar een gezellige sportdag gehad, maar belangrijker nog is dat er geld is ingezameld voor kansarme kinderen. Met iedere donatie aan Unicef kan men wereldwijd kinderen een kans geven op een beter leven.

Ons eerste zaalvoetbaltoernooi trok ongeveer 50 sportieve deelnemers. Er deden in totaal 8 teams mee met het toernooi. De deelnemers bestonden voornamelijk uit studenten van het Windesheim College uit Zwolle, Hogeschool Saxion Deventer, Hogeschool Saxion Enschede en Universiteit Twente.

Het was een zeer geslaagd zaalvoetbaltoernooi. Ons voornemen is om jaarlijks een zaalvoetbaltoernooi te organiseren.

Wij bedanken alle deelnemers en toeschouwers voor hun betrokkenheid bij het toernooi en bijdrage aan Unicef.

Invalid Displayed Gallery