5 mei uitje examenklassers

5 mei uitje examenklassers

2013-05-05-11-39-28

De examens naderen, er wordt hard gestudeerd. Maar de stress wordt sommigen te veel. Wat nu? Nu is het tijd om te ontspannen. En hoe kan dat beter dan samen met Unique Studenten commissie Deventer.

Op 5 mei, vlak voor de examens hebben we een natuurtrip gemaakt en gepaintballd. Eerst op een harmonieuze wijze door de rustige natuur wandelen en varen. Vervolgens de stress uit je lichaam schieten met een spannend potje paintball. De perfecte combinatie en het geheime recept om de examens binnen te halen.

Na een korte uitleg over veiligheid betraden we het bootje en voeren we weg door de natuur. Een prachtig gezicht, heel anders dan het stadsleven en de boeken waarin de eindexamenscholieren in verstopt raakten. Dit resulteerde tot rust en ontspanning, maar hier bleef het niet bij. Paintball was aan de beurt. De rust en ontspanning maakten ruimte voor actie en adrenaline. Het ging er spannend aan toe tijdens het paintballen. Beide teams gingen er 100% voor, maar er kon maar 1 winnaar zijn. Uiteindelijk was het team rood dat de partij won. Wat wel onthouden moet worden is dat ze uiteindelijk allemaal winnaars werden door te slagen op hun examens.

Invalid Displayed Gallery