Unique Studenten bezoekt ouderen op Moederdag

Unique Studenten bezoekt ouderen op Moederdag

2013-05-11-10-24-01
Traditiegetrouw wordt Moederdag in Nederland de tweede zondag in mei gevierd. En dat betekent natuurlijk extra aandacht voor moeders. Dit jaar hebben Unique Studenten Moederdag niet alleen met hun eigen moeders gevierd, maar ook met ouderen in het verzorgingshuis Het Weijtendaal te Wijhe. In 2010 heeft Het Weijtendaal het Gouden Keurmerk van Prezo (een kwaliteitskeurmerk) ontvangen. Daarnaast is in 2008 Het Weijtendaal benoemd tot ”Beste verzorgingshuis van Overijssel”.

UniqueStudenten hebben de bewoners van het Weijtendaal verrast met een roos en onder het genot van een kopje koffie gezellig een praatje gehouden. Op deze manier wil Unique Studenten de jongeren motiveren en stimuleren om tijdens deze traditionele feestdagen de ouderen niet te vergeten. We hopen in de toekomst dergelijke activiteiten voort te zetten en meerdere jongeren te betrekken bij het bezoeken van ouderen.

Tijdens ons bezoek viel het Unique Studenten op, dat er helaas toch wel moeders vergeten worden. De ouderen vonden het erg leuk dat we op koffie waren geweest. Sommigen onder hen lieten zelfs een traantje vallen vanwege herinneringen en de blijdschap van niet vergeten te zijn op zo een dag. Door middel van het bezoeken van ouderen op zo een dag willen wij onze dankbaarheid tonen en onze ouderen in het zonnetje zetten. We hopen in de toekomst dat meer jongeren deelnemen aan dergelijke activiteiten, zodat wij nog meer ouderen blij kunnen maken.

Bij dezen willen wij nogmaals alle moeders een fijne Moederdag wensen en bedanken wij de vrijwillige studenten voor hun deelname aan deze betekenisvolle activiteit. Ook verzorgingshuis Het Weijtendaal willen wij nog eens bedanken voor hun gastvrijheid. Houd UniqueStudenten in de gaten voor meer activiteiten!

Invalid Displayed Gallery