Kanoën in de Ardennen

Kanoën in de Ardennen

20120707_173733000
Na een periode van hard studeren trachtte Unique Studenten voor een sportieve activiteit. Als snel kwam het idee op kanoën. We hoopten op mooi weer en vertrokken richting de Ardennen. Na de benodigde voorbereidingen en instructies werden de groepen gevormd. Vervolgens betraden de groepen de kano’s en het sporten kon beginnen.

Het was een verfrissende visie om België op deze manier te bekijken. De gene die hoopten op een droge dag werden vies teleurgesteld, want door het gespetter van het water zijn veel groepen nat geworden. Gelukkig werden ze niet te nat door in het water te vallen. Alhoewel er niet gesproken werd van een wedstrijd, heerste er grote rivaliteit tussen enkele groepen. Dit leidde natuurlijk tot een spannend sportief duel. Na veel gezweet te hebben werd de finishlijn behaald. Kort daarna volgden de andere groepen. Dit was precies wat we nodig hadden na een periode van hard studeren!

Invalid Displayed Gallery