2e Unique Studenten zaalvoetbaltoernooi

2e Unique Studenten zaalvoetbaltoernooi

Hij was er weer! Het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi georganiseerd door Unique Studenten vond dit jaar plaats op 30 november 2013. Ruim 40 enthousiaste studenten traden vol goede moed aan in hun sport outfits.

De teams en poule indeling was net als de voorgaande editie vooraf al bepaald door middel van een loting. Twee poules, zeven teams en vijf studenten per team, aangevuld met een aantal studenten als invallers.

De finale werd een zinderende finale tussen ‘F.C. Oldenzaal’ en ‘F.C. Ede’  beide teams gaven elkaar geen centimeter ruimte. Kort dekken, fel spel en af en toe te wilde overtredingen behoorde tot deze finale. De scheidsrechter kwam soms ogen en oren te kort om alles goed in de gaten te houden. Na een spannende wedstrijd leek F.C. Ede met de titel aan de haal te gaan. Met een score van 6-1 tegen F.C. Oldenzaal won F.C. Ede het toernooi en kroonde zich tot winnaar van het 2e Unique Studenten zaalvoetbaltoernooi! Zodoende ging de tweede plaats naar F.C. Oldenzaal en de derde plaats ging naar de team ‘Non Stop’ met de meeste doelpunten in eigen poule. Wederom een geslaagd zaalvoetbaltoernooi en zeker voor herhaling vatbaar!

Namens Unique Studenten bedanken wij alle deelnemers en toeschouwers voor hun inzet en aanwezigheid!

Invalid Displayed Gallery