Netwerkontbijt Deventer

Netwerkontbijt Deventer

10358919_293080634194513_2071570352323485480_o

Netwerken onder het genot van lekkernijen? Ja! Unique studenten heeft in samenwerking met vrouwenvereniging Stichting De Acacia en de ondernemersvereniging VOTIAD een netwerkbijeenkomst georganiseerd. Stichting De Acacia komt op voor de sociaal-maatschappelijke en culturele belangen van de vrouwen in de samenleving. VOTIAD is opgericht met als doel het proactief ondersteunen van ondernemers op verschillende onderdelen van het ondernemerschap. Ondersteuning vindt plaats op basis van scala aan netwerk, kennis en ervaring.

Tegenwoordig is netwerken een must, want je kunt van elkaar leren en elkaar helpen om verder te komen. Om deze reden heeft Unique studenten de handen uit de mouwen gestoken.

Het thema van deze bijeenkomst luidde als volgt: wat kunnen wij betekenen? Terwijl iedereen aan het netwerken was, is er veel gepraat en van gedachten gewisseld over wat ieder vanuit zijn/haar eigen positie kan betekenen voor de maatschappij. Op deze dag waren aanwezig o.a. SP fractievoorzitter Kitty Schmidt-Versteeg, gemeenteraadslid SP Lida Zegel, fractievoorzitter D66 Bas Noor, gemeenteraadslid VVD Carmen Hunger en gemeenteraadslid CDA Elske van der Mik.

Wij danken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en hopen elkaar weer te ontmoeten bij een ander netwerkbijeenkomst!

Invalid Displayed Gallery