Commissie Groningen doet mee aan NLdoet vrijwilligerswerk 2014

Commissie Groningen doet mee aan NLdoet vrijwilligerswerk 2014

Op zondag 23 maart 2014 hebben 10 leden van de commissie Groningen van Unique Studenten vrijwilligerswerk verricht. Op deze bijzondere dag werd in samenwerking met het Oranje Fonds en ‘Stichting Vrienden van Opmaat’ onder het initiatief NLdoet2014 een theemiddag georganiseerd in Bedum.

Stichting vrienden van Opmaat biedt hoogwaardig ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Op deze vrijwillersdag hebben onze leden de mogelijkheid gekregen om in contact te komen met verstandelijk beperkte mensen en hebben ze samen een leuke middag doorgebracht. Onder het genot van een kopje thee en live-muziek, zongen alle vrijwilligers en cliënten van Opmaat Bedum een lied.

Wij bedanken alle vrijwilligers en deelnemende cliënten voor deze gezellige middag. Daarnaast bedanken wij Oranje Fonds voor het realiseren van deze middag. Als Unique Studenten zullen wij ons inzetten om komende jaren deel te nemen met nog meer vrijwilligers en dit initiatief voortzetten als jaarlijkse activiteit.

Invalid Displayed Gallery