Zwolse studenten doen mee aan NLdoet vrijwilligerswerk 2014

Zwolse studenten doen mee aan NLdoet vrijwilligerswerk 2014

Op zaterdag 22 maart 2014 vond NLdoet2014 plaats. Dit jaar hebben 10 leden van de commissie Zwolle Unique Studenten vrijwilligerswerk verricht. Op deze bijzondere dag werd in samenwerking met het Oranje Fonds en ‘Woon-zorgcomplex De Beemd’ onder het initiatief NLdoet2014 een high-tea en bingomiddag georganiseerd in Meppel.

Samen met 7 vrijwilligers hebben 18 ouderen van woon-zorgcomplex De Beemd kunnen genieten van een bingo middag. Tijdens het drinken van een kopje thee kregen onze leden de kans om te kletsen met de ouderen. Daarbij ontstonden gezellige gesprekken en verschenen er glimlachjes op de gezichten van zowel de vrijwilligers als de ouderen. Daarnaast waren er verschillende prijzen te winnen voor de winnaars van de bingo.

Wij bedanken alle vrijwilligers en deelnemende ouderen voor deze gezellige middag. Daarnaast bedanken wij Oranje Fonds voor het realiseren van deze middag. Als Unique Studenten zullen wij ons inzetten om komende jaren deel te nemen met nog meer vrijwilligers en dit initiatief voortzetten als jaarlijkse activiteit.

Invalid Displayed Gallery