3e Unique Studenten zaalvoetbaltoernooi

3e Unique Studenten zaalvoetbaltoernooi

10712590_369942139841695_9062477155254497384_oZoals ieder jaar heeft Unique Studenten weer een geslaagd zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Het toernooi vond plaats op 29 november te Arnhem. Met een aanwezigheid van ruim 60 personen was het een volle bak die dag. Vanwege de grote populariteit van het toernooi waren de inschrijving al snel vol. Zodoende hebben we door middel van een loting 2 poules, met ieder 4 teams geselecteerd. Elk team bestond uit 6 voetballers, inclusief wissels.

De teams vertegenwoordigden de verschillende hoeken van het land. Van Den Bosch tot en met Zwolle waren er aanmeldingen van voetballiefhebbers. Ook hebben ze hun loyale supporters meegenomen. Al met al beloofde dit tot een knallend spektakel!

Het was ook daadwerkelijk een spektakel. Weergaloze doelpunten, sublieme acties, technische hoogstandjes en de wil om te winnen was allemaal aanwezig op het toernooi. Uiteindelijk spande het om de finale tussen FC Den Bosch en FC Arnhem Zuid. De teams leken elkaar geen duimbreed toe te geven. Totdat het beslissende moment naderde na een grandioze beweging op de linkerflank. Kort daarna vlogen de doelpunten alle kanten op. De stand was inmiddels 2-2 en de spanning was bij beide kanten te voelen. Wie zou de winnaar zijn van het 3e Unique Studenten zaalvoetbaltoernooi? Arnhem Zuid gaf al snel antwoord op deze vraag door er snel twee doelpunten in te tikken. Vervolgens floot de scheidsrechter de wedstrijd af. Arnhem Zuid werd als winnaar bekroond met een score van 4-2. De nummers 1 tot en met 3 kregen allemaal een beker met bijbehorende cadeaubon van ruim €50,- euro.

De verwachtingen werden behaald en het leidde tot een spannend potje voetbal. Namens Unique Studenten bedanken wij alle deelnemers voor hun inzet en aanwezigheid!

 

Invalid Displayed Gallery