Zaalvoetbal: We zetten onze traditie voort!

Zaalvoetbal: We zetten onze traditie voort!

Na twee geslaagde edities kan het 3e zaalvoetbaltoernooi Unique Studenten niet uitblijven. Opnieuw zal er gestreden worden om de titel van het zaalvoetbaltoernooi Unique Studenten te behalen. Op zaterdag 29 november organiseert Unique Studenten dan ook het 3e zaalvoetbaltoernooi in Arnhem! Er is ruimte voor totaal acht teams die in de eerste instanties in twee poules worden ingedeeld. Deze teams zullen strijden voor een plek voor de halve finale en uiteindelijk de finale. Uiteraard worden de 1e, 2e en 3e van het toernooi bekroond met een prijs. De organisatie zal tevens de deelnemers voorzien van een AA’tje.

Ook deze dag belooft een gezellige en sportieve dag te worden! Dus wees er snel bij met je team en meld je aan via info@uniquestudenten.nl.

flyeruniqueVereisten bij de aanmelding zijn:
– Teamnaam
– Naam spelers
– Mailadres alle spelers
– Bijdrage €25,- per team

Wanneer:
29 november 2014
20:00 – 22:00

Waar:
Sporthal Valkenhuizen
Beukenlaan 15 6823 MA Arnhem