Radicalisering onder de Nederlandse jeugd. Deel 1 RU Nijmegen

Radicalisering onder de Nederlandse jeugd. Deel 1 RU Nijmegen

Op maandag 3 december heeft Uniquestudenten in samenwerking met Zaman Vandaag een panel op de Radboud Universiteit in Nijmegen georganiseerd. Bij het panel stond de volgende vraagstelling centraal: “Wat is de rol van de politiek en overheid t.a.v. bestrijding van radicalisering onder de Nederlandse jeugd?”. Voor deze bijeenkomst waren Alaattin Erdal en Ibrahim Wijbenga te gast.

De bestuursvoorzitter, geeft de startsein aan de bijeenkomst middels een korte introductie over UniqueStudenten. Na deze korte introductie gingen we echt van start. De dagvoorzitster introduceerde de gastsprekers. Daarna gingen we over op de stellingen. Deze werden flink bediscussieerd. De gegadigde waren vol met belangstelling en deden zeer actief mee. Deze inzet wordt dan ook erg gewaardeerd. De zeer actieve en inspirerende deelname van de gastsprekers Allaattin Erdal en Ibrahim Wijbenga waren bovendien zeker niet te vergeten. Daarvoor zijn wij hen dan ook zeer dankbaar.

We hebben er kortom een onvergetelijke avond van weten te maken. Na de laatste stelling te hebben gehad was het debat afgelopen en gingen we naar de borrel.

Invalid Displayed Gallery