Inspiratieavond succesvol ondernemen Deventer

Inspiratieavond succesvol ondernemen Deventer

IMG_1561
Op 10 december heeft Unique Studenten commissie Deventer in samenwerking met ondernemersvereniging VOTIAD een inspiratieavond georganiseerd over succesvol ondernemen. Tijdens deze avond hebben wij het succesverhaal van algemeen directeur van Sensa zorggroep dhr. Suleyman Gogus mogen aanhoren.

In het begin solliciteerde hij zich een ongeluk, maar het kwam maar niet. Op jonge leeftijd besloot hij om die reden binnen zijn vakgebied voor zich zelf te beginnen als sociaal pedagogische hulpverlener. Met vallen en opstaan is zijn zorgorganisatie hedendaags uitgegroeid tot een autoriteit binnen de cultuurspecifieke zorgverlening. Zijn organisatie is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, levert zorg aan ouderen, lichamelijk gehandicapten, mensen met psychische problemen en chronisch zieken. Inmiddels vallen al vier ondernemingen onder zijn hoede en heeft hij tientallen werknemers in dienst. Hij weet heel goed in te spelen op de behoeftes vanuit de markt en schroomt niet om te innoveren. Deze kenmerken schuilen dan ook achter zijn succes.

Tot slot hebben we onder het genot van een borrel en lekkernijen kunnen napraten over deze inspiratieavond. We hebben veel inspiratie kunnen putten uit deze avond en hopen soortgelijke bijeenkomsten in de toekomst weer te organiseren.