Unique Studenten Damesfutsal Nijmegen

Unique Studenten Damesfutsal Nijmegen

Unique Studenten Damesfutsal NijmegenZaterdag 7 februari 2015 heeft Unique Studenten een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd speciaal voor dames. Dit werd georganiseerd in Meijhorst, Nijmegen. Vaak wordt er gedacht dat voetbal een typisch mannensport is, maar de dames kunnen onderling ook heel goed voetballen. Juist, omdat er vraag was naar Damesfutsal heeft Unique Studenten hier gehoor aan gegeven.

De meeste deelnemers hadden elkaar eerder nog niet ontmoet, ondanks dat hing er een gezellige en sportieve sfeer. Tussendoor werd er pauzes ingelast, waarbij de teams even de tactieken konden uitwisselen en konden bijpraten. Dit was ook nodig die dag, want de strijd om de beker was zeker zichtbaar. Wie deze zou krijgen, was tot in de laatste minuten niet zichtbaar. De winnaars hadden dan ook met 1 scoreverschil gewonnen.

Daarnaast hadden de deelnemers de mogelijkheid om Unique Studenten te verkennen en eventueel lid te worden. Onze deelnemers bestonden vooral uit studenten vanuit de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit.

Na de wedstrijd om de beker zijn zelfs de teams door elkaar gehusseld om nog een keer te spelen, maar dan met nieuwe teamgenoten en dit keer echt voor de gezelligheid. Toen de tijd bijna voorbij was, had iedereen zich vermaakt.

Kortom, het was een geslaagde avond en wij hopen de leden en deelnemers nog vaker te ontmoeten bij de volgende activiteiten!

Invalid Displayed Gallery