Viering Internationale Vrouwendag

Viering Internationale Vrouwendag

Op vrijdag 6 maart hebben onze leden rozen uitgedeeld op de campussen van HAN (Nijmegen), Radboud Universiteit, Hogeschool Saxion (Deventer), Hogeschool Saxion (Enschede), Hogeschool Windesheim (Zwolle) en Universiteit van Twente ter ere van de Internationale Vrouwendag (8 maart 2015).

Op de verschillende foto’s is het enthousiasme van de studenten merkbaar. Ten eerste natuurlijk, omdat ze een roos mochten meenemen naar huis, maar ook, omdat Unique Studenten met dit initiatief de vrouwen een extra glimlach hebben bezorgd.

De reacties van de meeste studenten waren voor ons een extra stimulans. Ze zeiden dat ze het een leuk initiatief vonden van Unique Studenten om zo maar een roos weg te geven, omdat het vrouwendag is. Voor ons was het een leuke ervaring om de vrouwen een speciaal gevoel te geven d.m.v. een roos, maar ook om zete laten herinneren dat het op zondag 8 maart vrouwendag is.

Wij hopen dit jaarlijks te herhalen!

Invalid Displayed Gallery