Paintballcup UniqueStudenten

Paintballcup UniqueStudenten

Zaterdag 14 maart 2015 heeft UniqueStudenten een paintball activiteit georganiseerd tussen 16:00-18:00. De activiteit heeft plaatsgevonden bij het paintballcentrum de Meeuwse Acker in Nijmegen. De opkomst was zeer goed, 17 studenten hebben aan de activiteit deelgenomen. Er zijn twee teams die tegen elkaar hebben gestreden. De game begon met een korte introductie over het spel door een van de medewerkers. Hierna werden de paintballwapens gevuld met verfkogels en kon het spel beginnen. De eerste helft van de activiteit was een team deathmatch spel. Hierbij was het de bedoeling dat de deelnemers elkaar moesten beschieten. De team die als laatste met munitie op het veld achterbleef, zonder twee keer gerakt te zijn, was de winnaar van het spel. Na het team deatmatch game, volgde een korte pauze waarbij onder het genot van een drankje groepsfoto’s werden genomen. Nadat de verfkogels weer waren bijgevuld. mochten we het slagveld op.

De tweede helft was een “capture the flag” spel. Daarbij werd er een pion (‘flag’) neergezet in het midden van het veld. Beide teams hebben hierbij glorieus gestreden om de pion te veroveren. Dit is echter niet gelukt. Beide teams stonden op scherp en degenen die in de buurt van de pion kwamen, konden rekenen op een regen van verfkogels van de tegenpartij. Tot slot bleven er enkele spelers over, die nog kogels over hadden. Zij konden in een laatste “free for all’ spel strijden om de uiteindelijke eer om om als winnaar de safety-zone weer te bereiken. Al met al was het een gezellige middag. De studenten waren zeer tevreden en we zijn natuurlijk blij dat er geen zware gewonden zijn gevallen 🙂

Houd onze website en facebook in de gaten voor een vervolg op deze paintball activiteit, want die zal er zeker komen!