Workshop: scriptieschrijven “good practices”

Workshop: scriptieschrijven “good practices”

Workshop scriptieschrijven: good practices  

Ben jij al bezig met je scriptie of moet je op korte termijn ermee aan de slag? Zie jij ertegenop omdat je niet zo goed weet hoe je dat het beste kunt aanpakken? Dan kan de workshop ‘scriptieschrijven: good practices’ jou daarbij helpen!

Veel studenten hebben moeite met het schrijven van de thesis. Er zijn vele redenen die hieraan ten grondslag kunnen liggen. Dat zijn bijvoorbeeld uitstelgedrag, moeite hebben met schrijven, perfectionisme, niet goed kunnen afgrenzen of een slechte communicatie met de begeleider.

Om bovenstaande problemen zoveel mogelijk te voorkomen organiseert Unique Studenten Commissie Deventer op 19 maart de workshop ‘scriptieschrijven: good practices’. Deze workshop is bedoeld als zetje in de rug voor studenten die (binnenkort) beginnen aan hun scriptie. In de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Plannen
  • Opzetten van een onderzoek
  • Opzet en structuur scriptie
  • Brongebruik
  • Helder en correct schrijven
  • Communicatie met de begeleider

De workshop wordt verzorgd door de heer Fatih Toprak, onderzoeker, scriptiebegeleider en onderwijsmedewerker verbonden aan Universiteit Leiden.

Meld je snel aan, want vol=vol!

Waar: Saxion Hogeschool Deventer, lokaal D337

Wanneer: Donderdag 19 maart van 19:00-21:00

Doelgroep: Studenten die bezig zijn met het schrijven van een scriptie of thesis in de bachelor- of masterfase

Kosten: voor leden gratis, niet-leden €5,-.

Scriptie Schrijven flyer v3 (1)