4e Unique Studenten zaalvoetbaltoernooi

4e Unique Studenten zaalvoetbaltoernooi

Unique Futsal Flyer v5

UniqueStudenten Zaalvoetbaltoernooi 4e editie

Na een geslaagde 3e zaalvoetbaltoernooi in november 2014, kan het volgende zaalvoetbaltoernooi niet uitblijven. Deze vindt wederom plaats in de fraaie stad Arnhem. Opnieuw zal er tijdens dit adembenemend toernooi worden gestreden om de eerste prijs te overwinnen. Er zullen 8 teams worden ingedeeld in 2 poules. De winnaars van de poules zullen strijden voor een plek in de halve finale en uiteindelijk zal de finalewedstrijd plaatsvinden. En ook ditmaal zullen de eerste drie beste teams van het toernooi bekroond worden met een beker en een waardebon van onze sponsor Chico’s Place. Daarnaast zullen wij een speciale prijs uitreiken aan de meest sportieve speler van het toernooi. De deelnemers zullen bovendien worden voorzien van een drankje en een fruitstuk. Het 4e zaalvoetbaltoernooi wordt mede mogelijk georganiseerd door onze sponsor XL-Home.

Deze dag belooft een gezellige en sportieve dag te worden! Dus wees er snel bij met je team en meld je aan via: info@uniquestudenten.nl.

Vergeet niet om de volgende gegevens te vermelden bij de inschrijving:
– Teamnaam
– Naam van alle spelers in het team
– E-ailadres van alle spelers uitzonderlijk

NB: na de aanmelding krijg je een mail terug met het verzoek om het gevraagde bedrag van €35,- per team op het rekeningnummer van Uniquestudenten te storten. Er zal €5,- van het inschrijfgeld van ieder team als gift verzonden worden naar liefdadigheidsorganisatie Time to Help.

Wanneer:
Zaterdag 23 mei 2015
Tijdstip: 12:00-15:00

Waar:
Sporthal Valkenhuizen
Beukenlaan 15 6823 MA
ARNHEM