Introductieweek HAN 2015

Introductieweek HAN 2015

Introductieweek HAN 2015

Op woensdag 26 augustus verwelkomde de HAN zijn aankomende eerstejaars studenten. In Nijmegen was er een intromartk en in Arnhem een Campusdag. Het was een ontmoetingsplaats voor studenten, docenten en allerlei (studenten)organisaties. De student maakte hier kennis met al het leuks, interessants en spannends dat Nijmegen en Arnhem te bieden heeft.  Ook Unique Studenten stond op deze intro-markt en wilde de intro-student net als altijd van dienst zijn.

De intro-markt ging om 10:30 van start in Nijmegen op de campus aan de Kapittelweg. Tot onze verbazing werd de markt goed bezocht door vele studenten. Unique studenten was hier eveneens aanwezig om kennis te maken met de studenten van de HAN. Wij hebben veel studenten te woord gestaan, hebben veel belangstelling gekregen en studenten geïnformeerd over het belang van hun studie. Op deze markt in Nijmegen en Arnhem hadden wij bovendien een bijzondere stunt. Aankomende eerstejaars studenten die een selfie met de stand van Uniquestudenten maakten en deze op hun Facebook publiceerden, maakten kans op een tablet. Geënthousiasmeerde studenten wilden deze kans natuurlijk niet laten liggen en grepen regelmatig naar de telefoon.

In Arnhem begon de campusdag na de middag. Deze werd eveneens versierd door de aanwezigheid van Uniquestudenten. Ook hier kregen wij de nodige belangstelling en maakten we kennis met nieuwe studenten. De input van de studentenorganisaties op deze markt was jammer genoeg minder dan op de HAN in Nijmegen. Veel minder studentenorganisaties stonden er met hun promotieteams- en materialen. Dat maakte deze dag toch niet minder geslaagd. De HAN en de studenten hebben deze markt mede mogelijk gemaakt. Hiervoor willen wij ze dan ook erg veel bedanken!

Heb jij ons al op de campus gezien? Of misschien toevallig een promotiepen/notitieblokje van UniqueStudenten tegen gekomen? We zullen niet alleen tijdens de introweek en opendagen aanwezig zijn op de campus, maar regelmatig met onze activiteiten en promotiemateriaal aanwezig zijn binnen de HAN campus in zowel Nijmegen als Arnhem.