Lezing studiesucces

Lezing studiesucces

Op 12 oktober lanceerde Unique Studenten haar eerste lezing van het studiejaar 2015-2016. Dit evenement stond in het licht van het studiesucces. Hoe strijd je met moeilijkheden in de studie? Hoe moet je stress voorkomen? Hoe moet je zaken plannen in de studie? Wat is het nut van plannen? Wat is de meest effectieve manier van studeren? Deze en nog vele andere vragen werden tijdens deze lezing beantwoord door mevr. Elke Hannenberg, een ervaren jurist, docente op de HAN, mediator, coach en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van studenten.

Studiesucces heeft deels te maken met de persoonlijke ontwikkeling van studenten op allerlei aspecten waar de student zich begeeft. Mevrouw Hannenberg trok de aandacht vooral op actieve deelname aan studentorganisaties, stages en afstuderen in het buitenland. Activiteiten op deze terreinen kunnen ertoe leiden dat de student zich positief ontwikkeld. Dat zou er niet alleen voor zorgen dat de student een succesvol studieloopbaan heeft, maar ook na zijn studie succesvol kan participeren in de samenleving.

Deze en nog veel meer informatie met betrekking tot succesvol studeren en de actieve deelname van de studenten hebben het programma al met al doen slagen. Na afloop van de lezing bleven geïnteresseerden nog tot 21 uur na borrelen.

Invalid Displayed Gallery