Opendag HAN Arnhem

Opendag HAN Arnhem

Op 14 november stond Unique Studenten op de Open Dag van de Han in Arnhem. Het programma ging van start om 10:00 en werd meteen al druk bezocht. Gedurende de hele dag was er een enorme stroom aan studenten. Scholieren vanuit Gelderland en Overijssel bezochten op deze dag met hun ouders de HAN om geïnformeerd te worden over studies waar zij geïnteresseerd in zijn. Scholieren werden geïnformeerd door individuele studenten achter stands en door docenten tijdens informatiebijeenkomsten over verschillende studies.

Unique studenten stond als gemotiveerd team klaar in het FEM – gebouw. Van deze gelegenheid hebben wij enorm veel gebruik gemaakt en contacten gelegd met aankomende scholieren, studenten, docenten, ouders, han-medewerkers, professionals en nog veel meer. We hebben contacten gelegd met studentenorganisaties en informatie verschaft over Unique Studenten aan vooral scholieren en hun ouders. De unieke doelstellingen van Uniquestudenten trok de aandacht enorm. Om die reden hebben wij zeer veel belangstelling gekregen en positieve feedback ontvangen. Al met al was het een zeer succesvolle dag.

A.s. zaterdag 21 november staat de opendag in Nijmegen op onze agenda. Nieuwsgierig wat UniqueStudenten doet op de HAN en waar wij voor staan? Bezoek a.s. zaterdag onze stand op de HAN in Nijmegen.

Invalid Displayed Gallery