NLdoet 2017 vrijwilligerswerk

NLdoet 2017 vrijwilligerswerk

Op 11 maart 2017 was het weer zover, de vrijwilligersactie van NLdoet. Op deze dag werd door het hele land vrijwilligerswerk verricht. In samenwerking met Oranje fonds, de nationale postcode loterij en het spijkerkwartier is dit jaar het initiatief genomen om boomspiegels te planten in de wijk spijkerkwartier.

Ook Unique Studenten was aanwezig samen met bestuursleden en enkele leden. Op deze prachtige dag gingen we samen met de buurtbewoners in totaal 12 boomspiegels planten. De dag begon om 10:00 met een introductie en instructie onder genot van een kopje koffie of thee. Tijdens deze instructie hebben we geleerd hoe de boomspiegels geplant moeten worden. Hierna verspreidden de mensen zich onder de bomen, in groepen van 2 tot 5 personen. Met een korte pauze tussendoor, kregen we een kom soep en verschillende lekkernijen aangeboden, hierna zijn we doorgegaan tot 14:00. We sloten af met het besproeien van de planten en een leuke afsluiting speech van de organisatoren.

We bedanken de buurtbewoners, organisatoren en het Oranje fonds voor deze zeer productieve en gezellige ochtend en hopen dit snel nog eens te doen.

Enkele foto’s van zaterdag 11 maart:

Invalid Displayed Gallery

(Foto’s: Rien Meijer)

Zie voor meer informatie:
https://www.mijnspijkerkwartier.nl/nieuws/nl-doet-in-de-parkstraat.html