Workshop: ‘Kansen pakken in studie en carrière’.

Workshop: ‘Kansen pakken in studie en carrière’.

Succes in je studie en carrière is een belangrijke, maar voor sommigen ook een moeilijke onderdeel van het leven. Hierom hebben wij op 23 november een workshop over ”Kansen pakken in studie en carrière” georganiseerd, met als gastspreker de heer Alexander Thijssen.

De start van het programma is gegeven door onze dagvoorzitter , vervolgens heeft de voorzitter de visie en missie van Unique Studenten verteld. Hierna werd het woord gegeven aan de heer Alexander Thijssen, die ons een inspirerende en interactieve workshop heeft gegeven.

Alexander Thijssen was tot kort de voorzitter van D66 van Rijk van Nijmegen. Tevens heeft hij in zijn studententijd weten te realiseren om de Rechtswinkel van Oss op te richten en een onderneming te runnen. Kortom, een succesvolle gastspreker die ons een informatieve avond heeft geschonken!

Tijdens de workshop zijn onderwerpen als leiderschap, time-management, doelen stellen en de voor- en nadelen van perfectionisme besproken. Het is gunstig om van anderen te leren door bijvoorbeeld mee te lopen met een werknemer wiens baan jouw droombaan is. Wees niet bang om te falen, vele succesvolle mensen, waaronder de oprichter van Facebook Mark Zuckerberg heeft gefaald. Zie het falen als een les om de volgende keer sterker terug te komen. Ga niet piekeren om negatieve gebeurtenissen, maak er iets positiefs van en leer er van.

Na afloop hebben we geborreld en konden geïnteresseerden nog hun vragen stellen aan de heer Alexander Thijssen.