Meet & Greet tijdens de “Nationale vrijwilligersdag”.

Meet & Greet tijdens de “Nationale vrijwilligersdag”.

Op donderdag 7 december waren we ook aanwezig bij de lancering van Studentenplatform Nederland Stip.

Onze partner STIP heeft in het licht van de ‘Nationale Vrijwilligersdag’ een ‘Meet & Greet’ en opening van haar kantoor in Amsterdam georganiseerd. STIP zet zich in om studenten en leerlingen in Nederland te begeleiden voor een betere toekomst. Tijdens deze avond was dhr. Mohamed Sini, lid van de Eerste Kamerfractie van de PvdA, aanwezig als speciale gast. Samen met dhr. Sini heeft de voorzitter van STIP het lint door mogen knippen en zo haar lancering waar kunnen maken. Daarna was er voor de gasten een vrije bezichtiging van het kantoor. Na de bezichtiging waren er rondetafelgesprekken over het belang van vrijwilligers(werk) met vrijwilligers, bestuursleden van verschillende (studenten)organisaties en natuurlijk de professionals.

Na de rondetafelgesprekken zijn de gesprekken, tijdens de afsluiting, kort samengevat en gingen we door naar een borreltje. We hebben kennis gemaakt met verschillende mensen met verschillende visies. Al met al, was het een gezellige en vooral een inspirerende avond.