Van 20 tot 27 februari zal het jaarlijkse RAGweek Nijmegen terugkeren!

Van 20 tot 27 februari zal het jaarlijkse RAGweek Nijmegen terugkeren!

Van 20 tot 27 februari zal het jaarlijkse RAGweek Nijmegen terugkeren! Tijdens deze week zal het RAGweek bestuur in samenwerking met zoveel mogelijk studenten-, studie-, sport en cultuurverenigingen waaronder UNIQUE STUDENTEN ? allerlei activiteiten organiseren om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen Villa Pardoes en Plastic Soup Foundation. Om de RAGweek feestelijk te openen is er op 20 februari op het Erasmusplein een fancy fair met als speciale gast Wilco van Schaijk, directeur bij NEC. Wil je lekkere traditionele hapjes proberen? Kom dan gezellig langs!

Hou de website in de gaten om de volledige planning te bekijken:
https://www.ragweeknijmegen.nl/nl/