Als Unique Studenten zijn wij continu bezig om leuke en leerzame activiteiten voor onze medestudenten op te zetten! Zo kun je tegen een aantrekkelijke prijs mee op culturele groepsreizen. We organiseren lezingen en workshops van deskundigen, bieden studieondersteuning aan maar natuurlijk ook heel veel lol. Door lid te worden van Unique Studenten vergroot je je netwerk, maar nog belangrijker, je werkt aan een goed verloop van je studie!
Geïnteresseerd? Meld je nu aan via het formulier.
Algemene Voorwaarden
Je bent studerend/afgestudeerd aan een MBO, HBO of WO-instelling of zit in het laatste jaar van je HAVO of Vwo-opleiding.
Unique Studenten is geen vereniging, maar een stichting. Dit betekent dat Unique Studenten formeel geen leden heeft, maar donateurs. Wij noemen donateurs echter leden en zij kunnen gewoon meespreken over de activiteiten die Unique Studenten organiseert
Het lidmaatschap geldt voor een heel jaar en gaat direct in na je aanmelding. Je betaalt vanaf de maand dat je je inschrijft.
Alle leden van Unique Studenten betalen contributie zolang zij lid zijn van de stichting. De contributie wordt maandelijks afgeschreven. De afschrijving van de contributie vindt plaats tegen het einde van de maand.
Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd.
Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dit kan per mail met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 4 weken. Stuur je opzegging per mail naar: info@uniquestudenten.nl

Lid worden

Geslacht:

ManVrouw

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

JaNee

Lidmaatschap (donatie)

€ 2,- per maand€ 5,- per maand€ 20,- per jaar